TOTALNA NBA DRAMA Jokić još uvek čeka protivnika, moguć duel dva Srbina
Foto: AP/AP/Darren Abate

Košarkaški Denvera saznali su i svog drugog potencijalnog rivala na startu plej ofa, nakon što je Oklahoma pobedila Nju Orleans rezultatom 123:118!

To znači da će Nikola Jokić i ekipa u nedelju igrati ili protiv Minesote, koja je dan ranije poražena od Los Anđeles Lejkersa, ili protiv pomenute Oklahome za koju nastupa Aleksej Pokuševski. Doduše, na ovom meču nije igrao jer se oporavlja od povrede.

Prava drama viđena je na meču Pelikansa i Tandera.

Brendon Ingram je na 1.20 do kraja pogodio za dva poena, odnosno za vođstvo Pelikansa rezultatom 114:112, i pokazao je zašto je ove noći bio najbolji njihov igrač.

KRALJ SE VRATIO Džejms: Dobar je osećaj kada ste u plej-ofu

Džejlin Vilijams je, s druge strane, ubacio samo jedno slobodno bacanje u u poslednji minut se ušlo sa pola koša prednosti za Nju Orleans (114:113).

Gidi je sa 31 poenom, 10 asistencija i devet skokova bio najbolji igrač Tandera. Najefikasniji je Gildžes-Aleksander sa 32, a Dort je imao 27 poena.

Ingram je imao 30 kod Pelikansa, Marfi je brojao do 21, Džons je dodao 20, a Jonas Valančijunas je ostvario dabl-dabl učinak sa 16 poena i 18 skokova.

Čikago se posle velikog preokreta protiv Toronta (109:105) domogao još jednog meča u plej-inu i, ukoliko pobede Majami, ići će na osmo mesto Istočne Konferencije!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading