NBA BOMBA Džordanu prekipelo, digao je ruke i čeka nove milione
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan odlučio je da 2006. godine investira u Šarlot, a već 2010. godine postao je većinski vlasnik ovog kluba iz Severne Karoline, države u kojoj je s uspehom studirao i postao njihov heroj.

Međutim, Bobketsi ili Hornetsi, nisu napravili naročito veliki pomak i zato je Džordan odlučio da ih proda i da se tako pomeri iz NBA.

OPREZ, MOŽDA VAM SE ZAVRTI U GLAVI Somborski ringišpil ponovo radi (VIDEO)

ESPN navodi da je Majkl Džordan u ozbiljnim pregovorima da proda većinski udeo ove franšize i to Gejbu Plotkinu, koji ima već manji udeo u Šarlotu, odnosno Riku Šnalu koji je manjinski vlasnik Atlante.

Prve informacije govore da prodaja "nije još blizu" pošto bi Džordan želeo da ostane na neki način prisuta u Hornetsima i da zadrži manji deo, ali se nada i da će dobro zaraditi. Prethodno je kupio franšizu za 275 miliona dolara i jasno je da je vrednost u međuvremenu porasla, čak iako su u međuvremenu Hornetsi tek dva puta igrali plej-of, poslednji put 2016. godine. Kroz klub je prošlo pet trenera i nisu imali veliku zvezdu još od Kembe Vokera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading