I BOGATI PLAČU Neobičan čovek žali za običnim životom: Evo zbog čega Lebrona Džejmsa izjeda tuga
EPA/Etienne Laurent

Težak je život NBA milijardera, bar iz Lebronovog ugla. Žali zbog univerzalne slave. Definitivno nije srećan. San mu je da „može da uđe u Starbaks kao običan svet, a otkriva i koliki je izazov to što nema normalan život.
Otkrio je da se „ne žali na karijeru“, ali smatra da postoje trenuci u kojima njegova slava postaje izazov. Tvrdi da ga stalno obasjavanje reflektora  sprečava da bude u stanju da obavlja svakidašnje akrtivnosti van terena. 

- Ne želim da kažem da je to ikada postalo previše, ali postoje trenuci kada bih voleo da mogu da radim normalne stvari, rekao je Džejms za Njujork tajms. 

- Voleo bih da mogu, bez pompe, samo da prošetam napolju, da uđem u bioskop i sednem ili odem do štanda i uzmem kokice. Voleo bih da mogu da idem u zabavni park kao obični ljudi. Ne sedim i žalim se, naravno da ne. Ali često može biti izazov život bez privatnosti. 

IGRA SE SA VATROM Čeka se odgovor Džordana - Lebron tvrdi da je najboljih svih vremena

NBA legenda ima jednu od najpoznatijih sportskih porodica na svetu. Sin Broni na putu da krene očevim stopama i stigne do NBA lige. Sa samo 18 godina već ima 6,9 miliona pratilaca na Instagramu i odmah je prepoznatljiv ljubiteljima košarke širom sveta.

Lebronov mlađi sin Brajs (15) ima preko milion pratilaca, a takođe je  košarkaška zvezda u nastajanju. Trenutno igra u srednjoj školi sa milionima koji budno prate njegov napredak. Tu je i skladan brak sa Savanom sa kojom se venčao 2013. godine, a imaju i ćerku Žuri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading