JOKIĆ NIJE MOGAO SAM Denver vodio ceo meč, pa prosuo 15 poena prednosti - Embid ubacio 47 poena i doneo pobedu Filadelfiji (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Derik Hamilton

Košarkaši Filadelfije savladali su Denver sa 126:117 ove subote i tako naneli 16. poraz ekipi našeg Nikole Jokića ove sezone.

Denver je tokom čitavog meča imao prednost, ali je u najbitnijim momentima ostao bez snage i dozvolio rivalu da se vrati i na kraju slavi. Imali su Nagetsi i 15 poena prednosti u trećoj deonici. Ipak, ni to nije bilo dovoljno.

Nikola Jokić ponovo nije imao pravu podršku svojih saigrača, dok je s druge strane Džoel Embid odigrao najbolji meč ove sezone. Ubacio je 47 poena uz 18 skokova i pet asistencija.

JOKIĆ NIJE MOGAO SAM Denver vodio ceo meč, pa prosuo 15 poena prednosti - Embid ubacio 47 poena i doneo pobedu Filadelfiji (VIDEO)

AP Photo/Derik Hamilton

 

Filadelfija je polovinom poslednje deonice napravila seriju 20:4 što je bilo i više nego dovoljno da se vrati u vođstvu. Gosti su u još jednom naletu prišli na "minus tri", ali je to bilo sve.

 

 

Najefikasniji ko domaćina bio je pomenuti Embid sa 47, dok je Harden ubacio 17 poena. Kod Denvera Jokić je imao 24 (iz samo 12 šuteva iz igre) uz osam skokova i devet asistencija, dok je Marej imao 22 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading