ISPRATITE JOKIĆA NA PUTU DO 3. MVP TITULE UZ 2.000 RSD ADMIRALBET BONUSA DOBRODOŠLICE
Foto: Promo

Košarkaši Denvera su pretpeli poraze na poslednje dve utakmice na kojima nisu mogli da računaju na svog najbitnijeg igrača, Nikolu Jokića. Najpre je prvoplasirana ekipa sa Zapada u neizvesnoj završnici poraženi od Oklahome sa 101:99, čime je prekinuta serija od 9 uzastopnih pobeda, da bi pre par dana izgubili i od Milvokija.

Između te dve utakmice Nagetsi su slavili u Nju Orleansu, a aktuelni MVP je ostvario 15. tripl-dabl ove sezone. Ono što je interesanto je da je Nikoli samo jedna asistencija nedostajala da na poslednjih 7 odigranih utakmica ostvari 7 tripl-dablova, što samo govori o tome u kakvoj formi se nalazi srpski as.

Sledeći meč izabranici Majkla Melouna igraju protiv Filadelfije u subotu uveče sa početkom od 21 čas, a srećom po Embida, nastup Nikole Jokića je i dalje pod znakom pitanja, što za naše igrače i ne predstavlja neki problem, pošto smo nedavno uveli mogućnost klađenja uživo na poene NBA igrača.

Ovo je prava prilika da se otvorite AdmiralBet nalog i preuzmete Bonus dobrodošlice koji možete iskoristiti tako što ćete podržati Vaše omiljene NBA igrače svake večeri.

Sve što treba da uradite je da se registrujete na sajtu AdmiralBet.rs i verifikujete Vaš nalog i Bonus dobrodošlice u visini od 2000 dinara bez depozita će Vam biti dostupan odmah.

Bonus sredstva koja su Vam dodeljena možete iskoristiti za sportsko klađenje ili slot igre po Vašem izboru, a za ljubitelje košarke smo spremili sjajne promocije. Jedna od tih je promocija u kojoj igrač ima zadatak da tipuje poene, asistencije ili skokove za 5 igrača iz Evrolige, nakon čega ga očekuje freebet u iznosu od 10% od uplate za svaki odigrani tiket po ovim uslovima. Ako ipak više pratite regionalnu košarku, očekuje Vas freebet u visini od 20% od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži tipove za 5 igrača ABA lige.

Pored ovih promocija, u toku su još mnoge druge o kojima možete saznati više na ovom linku, a ukoliko veći deo vremena provodite na Vašem mobilnom telefonu ili tabletu, preporučujemo Vam da instalirate AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju i pokupite dodatnih 2000 dinara bonusa.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu AdmiralBeta i uz Bonus dobrodošlice za sve nove igrače podržite Vaše omiljene igrače svake noći.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading