SLABO IZDANJE BOGDANOVIĆA Srbin šutirao ali i dosta promašivao, Atlanta izborila pobedu, na parketu i Marjanović (VIDEO)
Tanjug/Ap

Srbi u NBA ligi nisu protekle večeri bili zapaženi, pošto su na parket izašla tek dvojica, a kombinovano su postigli samo sedam poena. Boban Marjanović je u porazu svog Hjustona od Sakramenta (139:114) postigao tri poena, dok je Bogdan Bogdanović u pobedi Atlante nad Indijanom (113:111) postigao poen više. 

POBEDA DENVERA I BEZ JOKIĆA Nagetsi srušili Kliperse, Marej odigrao maestralnu partiju (VIDEO)

Iako su na parketu mogli da se nađu još i Aleksej Pokuševski, odnosno Nikola Jokić, njihovi treneri su odlučili da ne rizikuju, pošto su obojica roviti i ostavljeni su na klupama, dok su njihove ekipe slavile i bez njihovog uticaja.

Bogdanović je igrao, ali u neku ruku kao i da nije. Dosta je slab bio srpski bek-šuter, čak je devet puta pokušao, ali je samo dva puta pogodio. Bogdan je u ovom meču ostao bez pogođene trojke, gde je promašio čak četiri, dok je "nešto bolji" bio za dva poena - 2/5.

Ipak, imao je sreće da su raspoloženi bili Trej Jang sa 26 poena i Deandre Hanter sa 25, dok je odličan bio i Onjega Okongvu, centar Atlante je prikupio čak 20 skokova na ovoj utakmici. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading