SJAJNA PARTIJA LEBRONA Lejkersi nadigrali Sakramento Kingse (VIDEO)
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Lebron Džejms je još jednom bio predvodnik Lejkersa koji su bez Entonija Dejvisa dobili kalifornijski, divizijski derbi protiv Sakramento Kingsa.

Lejkersi su slavili tesnim rezultatom 136:134 u gostima uz 37 poena Lebrona Džejmsa koji je imao i 8 skokova i 7 asistencija. 

Ipak, heroj ove pobede je bio nemački reprezentativac Denis Šruder koji je slobodnim bacanjima na 3,6 sekundi pre kraja susreta direktno doneo pobedu, a on je ukupno imao 27 poena uz 4 skoka i 2 asistencije.

U DENVERU PROGOVORILI SRPSKI Jokićev klub se oglasio i poslao svim Srbima lepu poruku (FOTO)

Fantastičan je bio i Tomas Brajant koji je odmenio Dejvisa na najbolji mogući način ubacivši 29 poena uz 14 skokova, dok je 23 poena, 5 skokova i čak 15 asistencija postigao Rasel Vestbruk.

U redovima Kingsa, 34 poena, 9 asistencija i 2 skoka je bio učinak Dierona Foksa, 25 poena, 12 skokova i 7 asistencija je ostvario Domantas Sabonis, 18 je ubacio Herison Barns, 17 Kevin Hurter, 16 Kigan Marej, dok je dvocifren još bio Trej Lajls sa 11 poena.

Sakramentu je ovo drugi uzastopni poraz, ali njihova forma je generalno dobra i po prvi put posle skoro 20 godina imaju dobre šanse da se nađu u plej-ofu, dok su Lejkersi sa pet uzastopnih pobeda na dva mesta daleko od plej-ina. 

Čikago Bulsi su posle velike borbe pobedili Jutu Džez rezultatom 126:118 u svom Junajted centru.

Tokom čitavog meča su bili bolji rival, a Džezeri nisu umeli da odgovore na odlično raspoloženi bekovski par Demar Derozan - Zek Lavin, pogotovo uz razigranog Nikolu Vučevića.

Lavin je bio najefikasniji sa 36 poena, 7 skokova i 2 asistencije, dok je Demar Derozan postigao 35 uz 7 asistencija i 2 skoka, a Nikola Vučević je upisao dabl-dabl sa 15 poena i 16 skokova.

Lauri Markanen je sa 28 poena predvodio Jutu, 19 je imao Agbađi, 18 Klarkson uz 8 asistencija, dok je dabl-dabl učinak zabeležio Džered Vanderbilt ubacivši 15 poena uz 14 skokova, a 12 je imao Tejlen Horton Taker.

Čikagu je ovo treća pobeda zaredom, dok je Juta upisala četvrti poraz u pet mečeva i strmoglavo pada nakon furioznog starta sezone. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading