ODJECI HAOSA NBA liga suspendovala 11 košarkaša posle tuče
Foto: AP/Photo/Duane Burleson

Utakmica je završena pobedom Detroita rezultatom 121:101, ali je meč ostao u senci tuče košarkaša dva tima.

U saopštenju NBA se navodi da je igrač Detroita Kilijan Hejz suspendovan na tri meča, pošto je rukom udario u potiljak protivničkog igrača Nemca Morica Vagnera. 

Vagner je kažnjen na dva meča, pošto je prethodno gurnuo Hejza dok su se borili za loptu, a bek Detroita je potom podlakticom udario Nemca u glavu.
NBA liga suspendovala je na jedan meč košarkaša Detroita Hamidua Dijaloa, koji je zbog guranja Vagnera isključen na meču sa Orlandom.

Svi košarkaši koji su u tom trenutku bili na klupi Orlanda su napustili prostor za rezervne igrače, a zbog toga su suspendovani na naredni meč protiv Vašingtona.

Orlando na meču protiv Vašingtona neće moći da računa na Morica Vagnera, Kola Entonija, Ar Džeja Hemptona, Gerija Herisa, Kevona Herisa, Admirala Skofilda, Franca Vagnera, Moa Bambe i Vendela Kartera juniora. U saopštenju NBA lige se navodi da će Detroit imati dovoljno igrača za duel sa Vašingtonom, koji je na programu naredne noći. Detroit na narednom duelu sa Čikagom neće moći da računa na Hejza i Dijaloa.

Ovih 11 košarkaša će zbog suspenzije ostati ukupno bez pola miliona zarade.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading