POVRATAK BOGDANA U TRIJUMFU ATLANTE Denver izgubio uz sjajnu partiju Nikole Jokića (VIDEO)
Tanjug/Ap

Nagetsima nije pomogla ni nova odlična igra Nikole Jokića koji je postigao i 14. ovosezonski dabl-dabl učinak.

Atlanta je na svom terenu odlično počela meč i vodila tokom prvog poluvremena, a Denver je samo u trećoj četvrtini preuzeo inicijativu i na kratko preuzeo vođstvo ali to je bilo sve. 

Tim Bogdana Bogdanovića nije dozvolio da Nagetsi načine preokret i uspeli su da, posle četiri pobede u nizu, prekinu njihovu uspešnu seriju. 

Srpski centar Nikola Jokić je nastavio sa serijom odličnih igara i sa 24 poena bio najefikasniji igrač svog tima, uhvatio je i deset lopti, a dve asistencije su mu nedostajale i za tripl-dabl, ali je to bilo nedovoljno da se izbegne poraz.

Njegov učinak su anulirali Mari i Grifin koji su za pobednički tim ubacili 34 i 24 poena.

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović se uspešno vratio u igru posle oporavka od povrede, u igri proveo 22 minuta i dao doprinos pobedi sa pet poena, dva skoka i jednom asistencijom.

POSLASTICA ZA NBA SLADOKUSCE Prvo Dončić, a onda Jokić u udarnom terminu

Povratak Bogdana Bogdanovića u igru navijači Atlante u Stejt farm areni su dočekali ovacijama, a on im se nakon utakmice posebno zahvalio na društvenim mrežama.

- Vau! Sjajan je osećaj vratiti se u tim! Navijači, zaista nisam ovo očekivao. Učinili ste me nervoznim poput malog deteta kada sam ulazio na parket. Zahvalan sam na ljubavi i poštovanju koje ste mi pokazali večeras", napisao je reprezentativac Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading