KAZNA ZA SRBINA Ovo se ne dešava često: Nije još odigrao ni minut u NBA, a već zaradio suspenziju
Tanjug/Ap

Srpski košarkaš Nikola Jović još uvek nije debitovao u NBA ligi za svoj Majami, ali je već uspeo da dobije suspenziju zbog "neadekvatnog ponašanja" na meču protiv Toronto Raptorsa. 

Naime, u noći između subote i nedelje, košarkaši Majami Hita upisali su pobedu na svom terenu protiv Toronto Raptorsa 112:109, a sam duel obečežila je tuča Kejleba Martina i Kristijana Koloka.

Početkom treće deonice došlo je do fizičkog obračuna između Kejleba Martina i Kristijana Koloka. Posle jedno promašenog šuta, Koloko je uhvatio loptu u napadu, sudije su pokazale da je napravio faul u napadu, a onda je ustao, došlo je od čarki pa su obojica ueteli u publiku i tuča se nastavila.

CELA HALA JE ZANEMELA Strašan pad Zajona, navijači se tresu (VIDEO)

Igrači oba tima, sudije, kao i igrači sa klupe odmah su uleteli kako bi razdvojili zavađene strane, sve to sa klupe gledao je i srpski košarkaš Nikola Jović koji je odmah skočio sa klupe i posmatrao dešavanja na terenu.

Upravo ga je taj postupak koštao i suspenzije, jer je napustio prostor predviđen za igrače koji sede na klupi, a liga je reagovala i kaznila ga suspenzijom od jednog meč, i to protiv Toronta na gostovanju. 

Kada je reč o učesnicima tuče, Martin je takođe suspendovan jednom utakmicom neigranja, kao i sa 15.000 dolara, dok je Koloko kažnjen sa 15.000 dolara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading