KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO? Siledžija Grin razbio saigrača, a neće biti suspendovan
Tanjug/Ap

Dvojica košarkaša šampiona NBA lige sporečkali su se nedavno na treningu, a potom je Grin "nokautirao" Pula pred ostatkom ekipe.

"Neće biti suspenzije, samo novčana kazna. Već osam godina sarađujem sa Drejmondom Grinom, imali smo više nesuglasica, ali ja mu verujem. On je ovim incidentom narušio poverenje i pokvario atmosferu, ali mu dajem šansu da sve ispravi jer mislim da je to zaslužio i čini se da se ceo tim tako oseća. Proces kroz koji prolazimo je iscrpljujuć i ovo je sigurno najveća kriza kroz koju ja prolazim kao trener. Stvari su prilično ozbiljne", izjavio je Ker, a preneli Bličer riport, Jahu sports i brojni američki mediji.

SKANDAL O KOJEM BRUJI PLANETA Isplivao snimak sramne tuče - NBA zvezda brutalno nokautirala saigrača (VIDEO)


Grin se nakon incidenta izvinio DŽordanu Pulu i njegovoj porodici jer je snimak nemilog događaja isplivao u javnost.

"Pogrešio sam. I zbog toga sam se izvinio timu i DŽordanu. Sada mi je cilj da ponovo izgradim poverenje u svlačionici. Ja sam manjkavo ljudsko biće. Omanuo sam kao vođa, omanuo sam kao čovek", poručio je Grin.

Drejmond Grin je od 2012. godine u Golden Stejt Voriorsima koji su ga izabrali kao 35. pika na NBA draftu. Sa ekipom iz San Franciska osvojio je četiri titule NBA šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading