NIKAD JAČI UDAR NA JOKIĆA Srbin optužen da je "hteo da ubije" rivala
Tanjug/Ap

- Nisam fan Jokića. Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, umalo je ubio jednog od braće Moris. Onda je ostavio svoj tim na cedilu, isključen je u odlučujućem meču plej-ofa i to u trećoj četvrtinu. Kakvo je to ponašanje? Apsurdno je. Onda tera nekog konja da ga vuče tamo po Srbiji - nasmejao se Lajons.

SADA I ZVANIČNO Jokić dobio pomoć, bivši ol - star stigao u Denver

Pohvalio je igru Jokića, ali je onda krenuo u poređenje sa Karmelom Entonijem.

- Nikola je fantastičan košarkaš, ali evo šta je moj problem sa njim. Kao što bi mene moji prijatelji napali za Entonija, jer je unikatan u napadu, ne u drugom stvarima, takav je i Jokić. Poseban je u ofanzivi, napade morate da igrate preko njega, kao kod Mela, ali ni jedan ni drugi nemaju taj sledeći nivo. Ne možete da imate igrača koji je labilnost u odbrani. Pa onda bude isključen na meču - pričao je Lajons.

Amerikanac može da priča svašta, ali... Nikola je MVP i to dvostruki.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
isto

14.07.2022 09:03

covek je u pravu, bukvalno sam i ja govorio svima kako je Jokic igrac poput Karmela, i da generalno Denver godinama unazad fukcionise po istom principu, daj da imamo ofanzivnu zver i da ga uzdizemo kao brend (sto su i uspeli sa pomenutom dvojicom) bez nekog preteranog uzbudjivanja oko napadanja titule ili plej-ofa. sto se tice ostalih stvari o kojima je pricao to je sprdacina.