VELIKA TUČA KAKVA SE RETKO MOŽE VIDETI Borba bila žestoka, krupniji NBA navijač pesničario drugog zaglavljenog između sedišta (VIDEO)
Printscreen

Ovogodišnja "letnja liga" jedna je od najuzbudljivijih prethodnih godina pošto smo gledali lude rezultate, veliku borbu, a čak i navijači doprinose da to ne deluje kao predigra NBA lige.

Tako je prethodne noći na meču Los Anđeles Lejkersa i Šarlota (86:89 posle produžetka za Hornetse) izbila velika tuča kakva se retko može videti i na "pravoj" utakmici u SAD, a kamoli na meču "letnje lige" koji zanima samo košarkaške sladokusce i fanatike...

Dvojica navijača su se žestoko tukla na tribinama, za sada iz nepoznatih razloga, a simpatizeri sa suprotne tribine zabeležili su incident koji nije delovao nimalo naivno.

Krupniji navijač je "pesničio" drugog dok je bio oboren između sedišta, a ostali su mahom gledali i nisu reagovali.

Očigledno je da je došlo do nekih čarki između njih, pa su tako propustili dobar nastup mladog tima Šarlota za koji je Aleksander ubacio 22 poena, dok su Figeroa sa 16 i Ričards sa 14 takođe ostavili dobar utisak. Kod Lejkersa se istaka Svajder sa 21 poenom, a igrao je i Pipen junior koji je zabeležio 10 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading