HTEO VELIKI UGOVOR U NBA, DOBIĆE LISICE Skandalozan potez NBA zvezde (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

Majls Bridžis je jedna od velikih NBA zvezda. Početkom dugo čekanog prelaznog roka u NBA, mnogi su očekivali da Bridžis bude jedan od igrača koji će potpisati maksimalan ugovor. Ipak, on je trenutno bliži zatvoru.

As Šarlota je uhapšen jer je pretukao svoju devojku! Tokom jedne rasprave sve je preraslo u fizičku obračun, a Majls je Mišel naneo brojne povrede. Ona je odlučila da se oglasi putem svog instagram profila i iznese svoju priču.

- Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu više da ćutim. Dozvolila sam nekome da uništi moj dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumatizuje našu decu za ceo život. Nemam šta da dokazujem svetu, ali neću dozvoliti nikome ko bi mogao da uradi nešto tako užasno da nema kajanja i da predstavi nešto što ja nisam. Neću dozvoliti ljudima oko njega da me ućutkaju i lažu da bi zaštitili ovu osobu. To je neetično, to je nemoralno, to je zaista BOLESNO. Boli me srce jer sam oduvek imala nadu i toliko ljubavi i koliko god ovo bilo strašno za mene, vreme je da se zauzmem za sebe. Neću više ćutati da štitim druge jer sebe i svoju decu cenim više nego bilo čiji 'ugled'.… fraktura nosa, zgloba, pokidana bubna opna, pokidani mišići na vratu od gušenja dok nisam zaspala i težak potres mozga. Ne treba mi saosećanje, samo ne želim da se ovo desi nekom drugom, samo želim da ova osoba dobije pomoć, moja deca zaslužuju bolje. To je sve što želim. Boli, sve boli, boli ova situacija, što je najvažnije, plašim se i boli za svoju decu koja su svemu bila svedoci. Molim vas, poštujte privatnost moje porodice i prestanite sa odvratnim glasinama i optužbama - napisala je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading