KOGA TO JOKIĆ VOLI VIŠE I OD SVOJE ŽENE? Džokerov najbolji drug iz NBA lige otkrio malo poznato detalje o srpskom centru i sve nasmejao
Tanjug/Ap

Srpski košarkaš Nikola Jokić veliki je zaljubljenik u konje. Nije tajna da će se po okončanju karijere ozbiljnije posvetiti konjičkom sportu.

Nekadašnji Jokićev saigrač Huančo Ernangomez govorio je o ljubavi srpskog centra prema svojim konjima, ali i njihovom prijateljstvu.

Španac je gostovao u podkastu Žordija de Masa, u kom je govorio o MVP-u najjače košarkaške lige na svetu.

- Mislim da je Jokić moj najbolji drug u NBA, on je lik koji mnogo voli košarku. Ali ono što voli najviše na svetu, više od svega drugog su njegovi konji. Mislim da ih voli više od svoje žene. Kad sam ga video poslednji put, imao je na pozadini telefona sliku konja. Sad ima i ćerku pa je možda promenio. Nadam se da je stavio sliku konja da ženom i ćerkom - rekao je Ernangomez, a to je izazvalo smeh kod voditelja.

 

 

Košarkaš Jute Džez je otkrio da se Jokić nalazi u Italiji gde kupuje konje za svoju štalu.

- Baš smo se juče čuli i rekao mi je “Evo me u Italiji kupujem neke konje”. Obožava ih, rekao mi je da ustaje u 5 ujutru, da im peva, da ih češlja, čisti. To je istina. On je potpuno normalan lik, obožava da bude tamo na svojoj farmi u Somboru - otkrio je Ernangomez.

Podsetimo, Jokić i Ernangomez su proveli četiri godine zajedno kao saigrači u Denver Nagetsima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading