"RATNICI" PONOVO SLAVILI Dončić povraćao, pa razbio Golden Stejt, ali nije mogao sam (VIDEO)
Tanjug/Ap

Imao je tim iz Teksasa i 19 poena više u prvom poluvremenu, ali... Nisu uspeli da "zatvore" utakmicu, pa je pobeda otišla u ruke Karija i drugova.

Loša odbrana Maveriksa u poslednjoj deonici upropasila je veliku noć Luke Dončića koji je Ratnicima ubacio 42 poena i uz to dodao još osam asistencija i pet skokova.

Da stvar bude još gora, Dončić je ovaj meč odigrao bolestan. Povraćao je posle prva utakmice, i mnogi smatraju da je Slovenac imao grip.

BRATE, PIJAN SAM Otkriveno šta se sve dešavalo u Jokićevoj štali kada su mu uručili MVP nagradu (VIDEO)

Kari je meč završio sa 32 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Džordan Pul je ubacio 23, Kevon Luni 21, uz 12 skokova, Endrju Vigins 16 (12 u prvom poluvremenu), Klej Tompson 15, Oto Poreter 11...

Procenat Dalasovog šuta pao je u drugom delu meča i na kraju bio 47.4 odtsto iz igre i 46,7% za tri (21/45).

Na Dončićevih 42 poena, 8 asistencija i 5 skokova nadovezao se Džejlen Branson sa 31 poenom, 7 skokova i 5 asistencija. Redži Bulok je ubacio 21 poen, ali samo još Dorijan Fini-Smit imao je koliko-toliko zapažen užčinak sa 10 poena i 8 skokova.

SELTIKSI "UGASILI VRELINU" Boston razbio Majami i došao do brejka u finalu (VIDEO)

Srpski košarkaši Boban Marjanović iz Dalasa i Nemanja Bjelica iz Golden Stejta još jednom su ove sezone odlukom trenera meč presedeli na klupi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading