DRAMA U MILVOKIJU, "RATNICI" DEMOLIRALI MEMFIS Boston promašio produžetak, Golden Stejt sa "+30" do vođstva u seriji (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Milvokija pobedili su Boston u trećem meču plej-of serije sa 103:101 posle velike drame i tako poveli sa 2:1 u ukupnom rezultatu.

Prilično neizvesna i izjednačena utakmica rešena je tek u poslenjih nekoliko napada. Seltiksi su čak imali tri šuta za produžetak, ali nisu pogodili nijedan od njih.

Markus Smart je na 4,6 sekundi namerno promašio drugo slobodno bacanje, a lopta je došla u ruke igrača Seltiksa. Pokušavali su više puta da dođu do izjednačenja i na kraju postignu koš, ali tek kada je vreme isteklo, pa je Milvoki odneo trijumf.

DRAMA U MILVOKIJU,

Tanjug/Ap

 

Janis Adetokumbo odigrao je još jedan nestvaran meč sa 42 poena, 12 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Dru Holidej sa 25. Kod Bostona istakli su se Džejlen Braun sa 27 (12 skokova) i Alan Horford sa 22 poena i 16 skokova.

U drugom meču u noći između subote i nedelje, Golden Stejt je bio silan protiv Memfisa i sa 142:112 došli do prednosti od 2:1 u seriji.

Voriorsi su dali gostima samo "jednu četvrtinu fore", a onda je krenula serija kojoj nije bilo kraja. Na kraju su Grizlisi morali da budu srećni što je "samo" 30 razlike za protivnike.

Dža Morent je uzalud ubacio 34 poena, a Dezmond Bejn 16. Domaćine su do pobede vodili Stef Kari sa 30 i Džordan Pol sa 27 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading