DRAMA U MEMFISU PRIPALA GOLDEN STEJTU Morent ubacio 34 poena, pa promašio šut za pobedu, "Voriorsi" stigli do brejka (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa napravili su brejk u seriji protiv Memfisa jer su na gostovanju u prvom meču slavili sa 117:116 posle velike drame.

Neverovatan meč prepun preokreta na kraju je pripao ekipi iz San Franciska. Voriorsi su imali minus od 13 poena, pa vodili 10 razlike, ali splet nestvarnih događaja doneo im je trijumf u Memfisu.

DRAMA U MEMFISU PRIPALA GOLDEN STEJTU Morent ubacio 34 poena, pa promašio šut za pobedu,

Tanjug/Ap

 

Imao je Golden Stejt 117:116 na 15 sekundi do kraja, onda je Klej Tompson promašio oba bacanja, da bi posle drugog promašaja došlo do "mrtve lopte", pa su Grizlisi iz podbacivanja dobili posed.

Imali su 3,6 sekunde da dođu do trijumfa, ali je sjajni Dža Morent uzeo prilično težak šut i promašio ga. Tako su Voriorsi upisali jako bitan trijumf u prvom meču i poveli u seriji.

 

 

Najbolji pojedinac meča bio je upravo Morent sa 34 poena, 10 asistencija i devet skokova, dok je Džeren Džekson imao 33 uz 10 skokova. Kod gostiju istakao se Džordan Pol sa 31, a Stef Kari ubacio je 31 poen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading