OSTALA JE SAMO JEDNA NEPOZNANICA Pobedama favorita poznata skoro sva NBA polufinala
AP Photo/John Minchillo

U prvom meču večeri Filadelfija Seventisiksersi su u Kanadi savladali ekipu Toronta rezultatom 97:132 i plasirali se u polufinale istočne konferencije gde ih čeka duel sa Majamijem. Najbolji igrači Seventisiksersa bili su na svom nivou, te je Embid zabeležio 33 poena uz 10 skokova, Harden je dodao 22 poena i 15 asistencija, dok je Tobajas Heris ubacio 19 poena i uhvatio 11 skokova. Kod Raptorsa se jedini istakao Kris Bačer sa 25 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Prolaz dalje obezbedili su i Finiks Sansi, koji su izbacili Nju Orleans rezultatom 109:115. Sjajan je bio Kris Pol, koji je ubacio 33 poena i podelio osam asistencija. Pratio ga je Deandre Ajton sa 22 poena i sedam skokova. Kod domaćina je samo jedan igrač prebacio cifru od 20 poena, a to je Brendon Ingram, koji je postigao 21 i tome dodao 11 asistencija.

U poslednjem meču Dalas je odneo pobedu u Solt Lejk Sitiju protiv Jute, a rezultat je bio 96:98 za goste. Ovo je prva pobeđena serija za Luku Dončića u plej - ofu, a Slovenac je zabeležio 24 poena, devet skokova i osam asistencija, dok je Džejlen Branson dodao isto toliko koševa. U redovima Jute dobru partiju je pružio Donovan Mičel sa 23 poena, a Bojan Bogdanović je ubacio 19 uz promašen šut za pobedu. Upravo će Dalas i Finiks odmeriti snage u polufinalu, dok još uvek čekamo na rezultat serije između Memfisa i Minesote.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading