OTOVRENO O SVEMU! Pokuševski o Partizanu, Jokiću i igranju za Srbiju
Tanjug/Ap

- Znači mi puno, psihički da se odmorim, pošto je NBA sezona dosta dugačka i puno utakmica ima, tako da mi prija odmor uz maminu i bakinu kuhinju. Uglavnom su tu drugari koji nisu povezani sa košarkom i porodica sa kojom ću provesti praznike - rekao je Pokuševski tokom gostovanja na TV "Prva"..

On je pre tri dana bio na utakmici Partizana.

- Od malena navijam za Partizan kao i cela moja porodica. Pratim, iako je vremenska razlika ta koja mi to otežava, ali pratim rezultate i stvarno sam srećan kada pobeđuju i kada su uspešni. Bio sam na utakmici protiv Burse i uživao sam, zahvalan sam Partizanu na tome.

POJAČANJE ZA OKLAHOMU Pokuševski dobija novog saigrača!

Budućnost, kako sam ističe, planira u Oklahomi.

- Imam još sledeću sezonu, pred početak ove moram da potpišem ugovor za narednu sezonu. Imam još vremena da radim i postanem bolji igrač u Oklahomi i da im se odužim za to što su me draftovali. Za sada mi je jako važan napredak, da budem svake sezone što bolji, uvek može bolje, bitan mi je napredak, da iskoristim ovo sledeće leto da se pripremim dobro. Mlad smo tim, nismo najbolji u ovom trenutku, ali bolji u odnosu na prošlu sezonu. Treba vremena da se naučimo jedni na druge i da budemo što bolji i bolji.

PARTIZAN IMA VELIKU PODRŠKU NBA as uz crno-bele

Mnogo mu je pomogao Nikola Jokić.

- Bilo je ove prošle par situacija gde smo igrali jedni pored drugog. Uglavnom su oni bili bolji... Lepo je igrati protiv njih, to su igrači o kojima si sanjao do pre par godina da igraš protiv njih i gledao ih na televiziji. Ima podrške, komplimenata, lepih reči, to dosta pomaže dok smo tamo. Jokić mi je pomogao prve sezone sa samo par reči.

Otkrio je i da je razgovarao sa selektorom Svetislavom Pešićem.

- Imali smo večeru u Oklahomi, proveli smo se i ispričali. Dugo je leto pred nama, nismo odlučili ništa još. Postoji mogućnost da zaigram na Evropskom prvenstvu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading