INDIJANAC KOJI SE POTPUNO POGUBIO Kako je doktor košarke od sebe napravio prvog klovna NBA lige
EPA-EFE/JASON SZENES

Priča o Kajri Irvingu je nestvarna... Od Klivlenda, preko Bostona do Bruklina. Dug put je prešao, pokazao da je doktor košarke, a onda sve to bacio u drugi plan.

Kajri Irving je postao Indijanac. Zapravo, njegova majka je deo plemena Sijuks, na granici Severne i Južne Dakote, a još pre dve godine je u njegovu čast u rezervatu upriličena svečanost kojoj je prisustvovao sa sestrom.

PREOKRET! Kajri može da igra i na domaćem terenu!

Ipak, Kajri je odlučio da javno o tome govori i da se ponaša u skladu sa običajima svog plemena, pa je na utakmici protiv Bostona u predsezoni izašao sa upaljenom kadionicom čiji je dim zapahnuo TD Garden.

INDIJANAC KOJI SE POTPUNO POGUBIO Kako je doktor košarke od sebe napravio prvog klovna NBA lige

EPA-EFE/CJ GUNTHER

 

 

Neko se našalio da je hteo da istera zle duhove koje je ostavio tamo pre nego što je napustio Seltikse, ali Irving nije želeo da se šali na tu temu. Kao i uvek, smrtno ozbiljan objasnio je da je stvar lična i da je, naravno, odlučio da uradi pravu stvar.

NASTAVLJA DA PRAVI HAOS Kajri celoj hali pokazao "srednjake", pokušao da sakrije bezobrazluk (VIDEO)

Mnogi kažu da je ponašanjem oterao Hardena iz Bruklina. Da je posle paljenja baklje u svlačionici naterao Bradu da se okrene i zatraži trejd.

Zbog vakcine protiv korone nije ni igrao ove sezone, a onda je dobio priliku da zaigra samo na gostovanjima.

IRVING U KLINČU SA NAVIJAČIMA "Da im prećutim psovke? Je*eš to"

Sada je u plej-ofu navijačima Bostona pokazao "srednjake". 

Šta to ne valja sa Kajrijem? Da li je dovoljno dobar da bi neko mogao da trpi sve ove gluposti? Objektivno, nema utakmice koju ne odigra a da ne oduševi sve. Način na koji barata loptom baca u trans sve ljubitelje košarke, ali...

U čoveku se uvek vodi ta velika borba, da li ga gledati samo kao majstora, ili klovna koji je uradio sve da uništi sebe.

Možda je ovaj plej-of presudan za Kajrija. Da, titula sa Lebronom je tu, ali nema mnogo vremena da natera ljude da o njemu jednog dana pričaju kao o čarobnjaku. Voz polako prolazi, a Irving juri da se ukrca, ako ga je uopšte i briga za tako nešto...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading