POSLEDNJE BORBE ZA PLEJ-OF Kajri čisti sve pred sobom, slavila i Minesota!
EPA

Bruklin Netsi su u meču "plej-ina", koji se igrao na jednu pobedu, savladali Klivlend 115:108 i tako obezbedili sedmo mesto, samim tim i sudar sa drugoplasiranim timom Istoka Bostonom.

Kajri Irving je vodio Netse do pobede sa 34 poena i 12 asistencija, dok je Kevin Durent ubacio 25 poena i imao 11 asistencija. Darijus Garland je bio sjajan za Kavalirse sa 34 poena, ali to nije bilo dovoljno.

Minesota je stigla do pobede, savladavši Los Anđeles Kliperse 109:104. Ni 34 poena Pola Džordža nisu bila dovoljna za trijumf. Minesota je odlično odigrala finiš meča kada su uspeli da preokrenu na krilima Entonija Edvardsa (30 poena) Diandžela Rasela (29).

DENVER MOŽE DA ODAHNE Kari verovatno propušta prvi meč plej-ofa

Minesota je obezbedila prvo kolo plej-ofa protiv Memfisa, a zanimljivo je da će pobednik tog dvomeča ići na boljeg iz okršaja Denvera Nikole Jokića i Golden Stejta Stefa Karija.

Klipersi će morati težim putem u borbu za plej-of - igraće sa boljim iz meča Nju Orleans - San Antonio, a pobednik tog meča će u plej-ofu igrati protiv do sada najboljeg tima lige, Feniks Sansa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading