NESTVARNO! Srbin razbija: Jokić postigao 46 poena uz tripl-dabl! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Srbin je utakmicu završio sa 17. tripl dablom u sezoni: 46 poena, 12 skokova i 11 asistencija, uz šut iz igre 16-22 (3-5 za tri poena) i 11 od 12 sa linije slobodnih bacanja.

Posle prve tri četvrtine, Jokić je na svom kontu imao "samo" 16 ubačenih poena, ali je onda usledila furiozna četvrta deonica i neverovatna 23 poena za tih 12 minuta!

Jokić je ovom partijom postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je zabeležio 40+ poena, 10+ skokova, 10+ asistencija, 3+ ukradene lopte i 3+ blokade na jednom meču, otkad se ova statistika vodi od 1973. godine.

DENVER KONAČNO PRONAŠAO ČOVEKA KOJI MOŽE DA ODMENI SRBINA! Jokić odmarao, a njegova "zamena" postala novi junak Nagetsa! (VIDEO)

Jokić je samo u četvrtoj četvrtini i produžetku ubacio 30 poena. Sjajan u Denveru bio je i Eron Gordon sa 28 poena i osam skokova, dok je Monte Moris dodao 18 poena i osam asistencija.

U Nju Orleansu se istakao Brendon Ingram sa 38 poena, Si-Džej Mekolum je ubacio 24, dok je Jonas Valančijunas imao dabl-dabl učinak od 19 poena i 14 skokova.

 Bio je ovo verovatno i najbolji meč Jokića ove sezone, Srbin je još jednom pokazao da mu nema ravnog...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading