NEVIĐENI UDARAC NA SRBE: NBA as zagrmeo: Njihovi treneri su LUDI!
EPA-EFE/Peter Foley

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Geret Templ ima jako loše mišljenje o srpskim trenerima iako nikada nije imao priliku da sarađuje sa njima.

Jedan kratak period je proveo u Evropi, tačnije tokom lokauta u NBA ligi 2011. godine odlučio da se otisne preko “bare” pa je stigao u ekipu Kazale Monferato iz Italije. 

LJUBAVNA PORUKA NA ĆIRILICI! Evo ko se setio NIkole Jokića na dan zaljubljenih (FOTO)

Ta mu se avantura očigledno nimalo nije svidela.

- Kada sam igrao u Italiji tokom lokauta najgore je bilo što je trener našeg tima bio lud. Srpski treneri imaju reputaciju da su ludi, a moj trener je bio Italijan, ali je radio horor stvari za koje čujete da rade srpski treneri - rekao je američki plejmejker.

U Italiji ga je trenirao Marko Krespi, a on koji je igrao u 11 NBA timova nije bio zadovoljan onim što je video.

- Bio je veoma zahtevan i stalno me je psovao, non-stop. Znao je da priča engleski, ali je delovalo kao da je naučio samo psovke. U Evropi, kada hoće da vas motivišu, kažu vam da ste 'pič***a'. Ako si Amerikanac sigurno ćeš to da čuješ u nekom momentu! To rade u Evropi ako misle da niste borbeni, što meni nema smisla. Moj trener mi je pričao da sam "pič***a' bar pet puta na meču. Došlo je do toga da sam mu rekao:'Polomiću te, brate, ne možeš to da mi kažeš'-  otkrio je Templ.

JOKIĆ OSTAO BEZ SAIGRAČA NA OL-STARU Harden propušta spektakl

Dodaje da je na jednom meču njegov trener potpuno poludeo.

- U jednom momentu su mi saigrači rekli da se naš meč prenosi na TV-u i da je onda on još luđi. Na tom meču je skočio na sudiju i potpuno poludeo, ponašao se kao da ima tri godine. Ležao je na terenu, držao se za stomak i vrištao, mlatarao je nogama po vazduhu sigurno pet sekundi. Nikad ništa luđe nisam video - otkrio je NBA as.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading