VORIORSI SLAVILI U DERBIJU Zapažena uloga Bjelice, Kari skinuo prokletstvo! Džjems i Harden priredili spektakl!
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ekipa novog selektora SAD Stiva Kera vratila se na prvu poziciju na tabeli sa skorom 27-6, a zanimljivo je da je ovo bila prva pobeda koju je Stef Kari zabeležio u karijeri u mečevima odigranim na Božić.

Kari je tako slavio tek u devetoj božićnoj utakmici. Sjajni šuter je bio i najefikasniji igrač utakmice sa 33 poena, uz četiri skoka, šest asistencija, tri ukradene lopte i po jednu izgubljenu i blokadu.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je za 20 minuta na parketu postigao 10 poena (3/8 iz igre, 1/5 trojke), uhvatio dve lopte i podelio dva uspešna dodavanja.

Na drugoj strani, Kris Pol je bio najefikasniji sa 21 poenom. 

Košarkaši Bruklina nastavili su sa sjajnim partijama ove sezone u NBA ligi i pobedili na gostovanju kod Los Anđeles lejkersa 122:115.

Meč su obeležili Džejms Harden na jednoj i Lebron Džejms na drugoj strani.

Džjems je odigrao sjajno, meč je završio sa 39 poena, 9 skokova i 7 asistencija, ali nije mogao da dovede svoju ekipu do pobede.

Džejms Harden je uz 36 poena dodao i po 10 skokova i asistencija, dok je Peti Mils iskoristio prostor na ovom meču i uspeo da ubaci 34 poena. Tripl-dabl je upisao i Rasel Vestbruk sa 13 poena, 12 skokova i 11 asistencija. 

Juta je na svom parketu bila bolja od Dalasa - 120:116.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading