SPONZORUŠA OTKRILA Ne koriste kondome, ako želite sve dobro da naplatite izađite sa sportistom, neverovatno su glupi! (FOTO, VIDEO)
Britani Rener/Instagram

Sponzoruša je, jer kako drugačije osloviti nekoga ko sebe naziva Instagram modelom, nahvatala sedam godina mlađeg NBA košarkaša Pi Džej Vašingtona (22), iz "ljubavi" je stiglo i dete, a potom i očekivani problemi.

Britani Rener (29) sada se žali da nema novca i da joj otac deteta ne pomaže.

- Možete li zamisliti da sa 29 godina i bebom oko vrata živite s roditeljima jer su vas oterali iz kuće (sama sam otišla gde me cene) i nemate nikakav automobil?

Kuknjava tu nije završila, naglasila je da nije spremna na život sa bebom bez novca koji bi joj trebao uplaćivati igrač Šarlot Hornetsa (12. pik na draftu 2019.).

- Kako biste vi reagovali da vas vređaju zbog 200.000 dolara naknade za dete? Kako bi vama bilo da vas nazivaju sponzorušom ili još gore što vas pljuju jer navodno ne date ocu da vidi dete, iako on uopšte nije u istoj državi? Sve ovo je moja realnost. Pokušavam da se izborim sa finansijama. Imala sam težak pad, samohrana sam majka i ne postoji osoba koju poznajem i koja bi mogla proći kroz sve ovo.

Britani tvrdi da je nije sramota što je u prošlosti spavala s brojnim poznatim sportistima i velikim zvezdama.

U svojoj rubrici "štikliranih" ima Bena Simonsa, Džejmsa Hardena, Kolina Kapernika, Drejka...

- Pričate o prošlosti za koju smatrate da bi je se trebala stideti? Nije mi nimalo žao zbog toga!

Javno je govorila kako je lako uzeti novac poznatim sportistima.

- Sa sportistima se najlakše nositi. Niko od njih ne želi da koristi kondome i ako želite sve dobro naplatiti, izađite sa sportistom. Neverovatno su glupi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading