ISKRENO DO KOSKE! Miško Ražnatović otkrio zašto Jokić ne bi uspeo u Zvezdi i Partizanu!
Foto: ALO/Marko Metlaš

- Nikola je bio mlad, fizički slab i trebalo ga je čekati. Da je završio u Zvezdi ili Partizanu a ne u Megi, to mu se tamo ne bi desilo. Ne bi ga tamo čekali. Ali ih ne treba osuđivati zbog toga, pa oni moraju da pobeđuju. Ne mogu Zvezda i Partizan da trpe tamo nekog klinca mesec dana da napravi četiri loše utakmice jer navijači prave pritisak. A taj pritisak je sve veći razvojem društvenih medija. Oni imaju taj drugačiji koncept i zbog toga sve teže uspevaju da izbace neke igrače, jer su primorani da jure rezultate. Ne možeš da juriš rezultate, a da daš Miciću da sa 16 godina bude prvi plejmejker ili Jokiću sa 18 da bude centar. To je nemoguće. Mega je to mogla i uvek će moći - rekao je Ražnatović.

ŠAMPION SE AKTIVIRAO! Milvoki doveo veliko pojačanje za nastavak sezone!

Nastavio je u istom ritmu.

- Trebalo je da se sa njim priča da to ispravi, ali bez sankcija koje bi se odnosile na minutažu. I to je dalo rezultate. A to kako sam ja našao Jokića je sticaj srećnih okolnosti. Pratio sam novinske izveštaje i video da neki klinac ima impozantne brojeve. Zamolio sam da 'na neviđeno' moj glavni skaut stupi u kontakt sa porodicom i da probamo da se dogovorimo da dođe u Megu. Ne znam niti jednog igrača koji je došao u moju agenciju, a da pre toga nije bio viđen. Jokić je došao kod mene u agenciju a da ga ja pre toga nikad nisam video kako igra. Ni ja, ni moji skauti. I ispostavilo se to da je on najbolji igrač sveta. A masa nekih drugih koji su brižljivo skautirani i znalo se sve o njima, i za koje smo bili sigurni da će napraviti velike stvari, to nikad nisu učinili. Mogu da kažem da smo tada sa Jokićem zaista imali dosta sreće - rekao je Ražnatović u podkastu "Biznis priče".

STIGLE VESTI! Evo koliko je teška povreda Bogdana Bogdanovića!

Osvrnuo se i na priče o njegovom uticaju u reprezentaciji.

- Ljudi ovde smatraju da je nenormalno važno meni i mojim igračima da oni igraju za reprezentaciju, da bi posle napravili neke ugovore da bi zaradili neki novac. To je ljudima ostalo u glava iz devedesetih godina i to iz fudbala. To nije slučaj. Sto puta sam govorio da se prvenstvo u košarci igra u septembru kada je ceo market već gotov. Ali ne borim se protiv toga. Danas svi sve znaju. Mi danas imamo situaciju da bi reprezentacija bez Jokića, Marjanovića, Micića, Jaramaza i Petruševa bila neuporedivo slabija. To je ogromna razlika. Ti igrači sigurno ne bi bili na tom nivou da nije bilo Mege. A Mege ne bi bilo da nije bilo mene. A ja imam etiketu grobara srpske košarke. To je jedan nonsens - dodao je Ražnatović.

Bonus video:

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading