NE DAJ BOŽE DA IH JOKIĆI DOHVATE! Oglasio se Darko Miličić nakon frke u NBA, pa uporedio Nikolu sa Đokovićem!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Velika frka digla se u NBA ligi nakon što se Nikola Jokić pokačio sa Markifom Morisom na meču Denvera i Majami Hita. Sve je eskaliralo kada su braća Jokić (Strahinja i Nemanja) otvorila Tviter nalog samo da bi se obratila američkom košarkašu.

Dan nakon što se podigla velika prašina oglasio se i veliki prijatelj porodice Jokić, nekadašnji košarkaš Darko Miličić koji je za "Mozzartsport" govorio o ovom događaju.

SA NJIMA NEMA ŠALE! Braća Jokić rezervisala karte za Majami, biće frke!

- Očigledno je da oni (braća Moris) grade karijeru na incidentima i provokacijama, kao 'opasni momci'. Opstaju na osnovu toga. Ali Nikola nije smeo sebi da dozvoli to, jer su oni provokacijom dobili što su tražili, ostvarili su ono što su želeli. Nikola je suspendovan. Lako ga je osuditi, ali treba se staviti u njegovu kožu, koliko trpi pritisak na terenu i van njega. Pretpostavljam da mu se skupilo sve i svašta, zbog čega je tako i odreagovao. U svakom slučaju, bez obzira na to šta se desilo, dobro je što je odmah shvatio da nije smeo tako da reaguje. Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih - kaže za "Mozzartsport" Darko Miličić.

NE DAJ BOŽE DA IH JOKIĆI DOHVATE! Oglasio se Darko Miličić nakon frke u NBA, pa uporedio Nikolu sa Đokovićem!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

On nije izenađenjen reakcijama čitave američke javnosti.

- NBA je šou. Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, odakle dolazimo... Epidemiološka priča koja pokušava se servira kako su svi gangsteri, ne može da prođe ni kod male dece. Svi igrači su ostvareni i zarađuju bar dovoljno. Sav taj šuo (oko tuča) svodi se na 'Ja tebi, ti meni', mrštenje... Te kvazi ulične pretnje su šablonske. Meni nisu značile. Nisam ja mangup, ali nisam video želju za obračunom. Nikola je ispao naivan, vidno ga je gurnuo. Mali procenat igrača je spreman za obračun. Ispadneš naivan ako nasedneš, i to na očigled svih. Ispadaš ti taj krivac, ne gledajući okolnosti pod kojima se desilo - rekao je Miličić pa celu sitauciju uporedio sa odnosom koji javnost ima prema Novaku Đokoviću:

MORISI, ŠTO ULAZITE U FRKU KAD STE SLABIJI? Ovako bije brat Nikole Jokića, MVP se samo njega plaši!

- Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Novaka u tenisu... Naravno da ćeš nekim ljudima da smetaš i da ćeš im biti meta - zaključio je Miličić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading