ISPLIVALE PRLJAVE TAJNE BRAĆE MORIS! Američki košarkaši prebili čoveka koji im je godinama pomagao!
Tanjug/Ap

Tokom utakmice Denvera i Majamija Markif Moris je podmuklo udario Nikolu Jokića kolenom u koleno tokom napada, a zatim mu je naš as uzvratio.

Posle meča Morisov brat, Markus je imao pogredne reči za Nikolu Jokića, a na internetu se pojavio zanimljiv odgovor od braće Jokić.

Nije ovo prvi put da su braća Markus u žiži javnosti zbog nekog skandala. Ova dva brata već imaju istoriju nasilja.

Oni su pretukli  svog nekadašnjeg mentora, čoveka koji im je mnogo pomogao na koledžu. Navodno, on je slao nepristojne poruke nihovoj majci.

Zbog tog slučaja Markus je završio na sudu 2017. godine, a prema tadašnjim navodima američkih medija,  Markus i Markif su, sa još trojicom momaka fizički napali Erika Huda u Finiksu 

Prema tadašnjim navodima američkih medija, Markus i Markif su, sa još trojicom momaka (jedan od njih je bivši sejfti Baltimora Džerald Boumen), fizički napali 36-godišnjeg Erika Huda u Finiksu.

Hud je od srednje škole, pa sve do kraja koledža, bio mentor obojici Morisa. Dva aktera ovog čina, Džulijus Kejn i Kristofer Melendez Džunior su priznali krivicu.

Zbog jasnih dokaza da su Morisovi bili organizatori, ali i protagonisti napada na Huda, njihov tadašnji klub Finiks ih je obojicu trejdovao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading