O NJIMA CEO SVET PRIČA! Srednji brat Jokić se u Ameriku obreo sa našim čuvenim košarkašem, dok je  najstariji  dospeo u medije zbog velikog skandala!
AP/David Zalubowski

Tokom utakmice Markif Moris je podmuklo udario kolenom u koleno Nikolu Jokića tokom napada, a zatim mu je naš as uzvratio.

Za vreme tog incidenta u publici su uočeni Nemanja i Strahinja Jokić, a na društvenim mrežama odmah su počeli da kruže razni komentari na njihov račun.

Dva brata našeg proslavljenog košarkaša uvek su u publici za vreme njegovih mečeva.

Srednji brat Nemanja, već je ranije  živeo u Americi. On se "preko bare" obreo još davne 2003. godine, kada je naš košarkaš Darko Milličić kao drugi pik na NBA draftu potpisoa za Detroit Pistonse.

Nemanja je takođe bio talentovan košaraš. ali pri dolasku u NBA neke druge stvari su mu bile važnije. 

-  Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet broj jedan. Izslasci, žurke, opijanje, devojke, to su mi bile glavne preokupacije. Sam sam donosio odluke tipa "neću ili hoću da treniram". I dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo tamo - rekao je svojevremeno Nemanja za američke medije.

Nikola Jokić je više puta naglašavao da mu podrška njegove braće najviše znači, te da su Strahinja i Nemanja imali ogroman uticaj na njega.

- Kada sam bio mali gledao sam svoju braću koja su isto igrala košarku. Imam pomalo od svakoga: jedan je talentovan, a drugi jak. Ja sam pomalo od obojice. Čak smo imali i mali koš u stanu, pa smo moja braća i ja stalno igrali. Komšije koje su živele ispod stalno su dolazile da se žale našim roditeljima kako smo glasni - rekao je popularni "Džoker".

S druge strane najstariji Jokićev brat, Strahinja dospeo je u američke medije zbog velikog skandala iz 2019. godine.

Američki mediji su tada preneli da je Strahinja napao devojku u stanu.

- Strahinja i devojka su sedeli u stanu. On je navodno pio alkohol. Svađa među njima je izbila kada je pitao devojku za njene ranije veze i momke. Rekla mu je s kim je bila u vezi, što ga je razbesnelo i počeo je da viče i da je vređa - preneli su tada mediji.

Kako su dodali, devojka se uznemirila kada je Strahinjapostao agresivan i želela je da napusti stan.  Prema navodima medija,  on ju je tada gurnuo i nije joj dao da izađe, a  zazim je ona zgrabila je telefon u nameri da pozove policiju, ali je on još više pobesneo i uzeo joj telefon. Rekao je: „Nećeš ti nikoga da zoveš." Dodali su su da je ona zatim istrčala na balkon, ali njenim mukama tu nije bio kraj, jer ju je Strahinja zgrabio za vrat i počeo da je davi. Dok ju je stezao, vikao je „da će je gušiti dok ne zaspi“ - prepričali su dramu američki mediji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading