NEMA DILEME Bjelica otkrio tajnu, sad je jasno zašto je prešao u Golden Stejt
EPA

Veliku privilegiju ima Nemanja Bjelica da igra zajedno sa Stefom Karijem u Golden Stejtu. Srpski košarkaš je priznao da je Kari neverovatan i da je sa njim igrati poseban osećaj.

- Trenirali smo zajedno u pripremnom periodu. Kari je kao iz video igrice, uživanje je biti sa njim na treningu. Jednostavan, odličan igrač, zato je on specifičan. Nema dileme da je Stef promenio današnju košarku, to se moglo videti poslednjih godina - kazao je Bjelica.

Reprezentativac Srbije je priznao da je veoma brzo doneo odluku da dođe u Golden Stejt i da nije previše razmišljao o novom angažmanu.

- Bukvalno sam za minut prihvatio ponudu Golden Stejta. Ova sredina mi odgovara, volim da mnogo šutiram, a takva je cela ekipa. Smatram da imamo jednu od najboljih ekipa u NBA, i srećan sam što ću se boriti za prsten. Kada ste na parketu sa Stefom, Klejom i Drejmondom sve vam je otvoreno. Protivnicima će biti mnogo teško, svi će biti fokusirani na to da sačuvaju Stefa, a on lagano svako veče ubacuje po 30 poena. Meni će lično biti lakše da igram kada sam kraj ovih momaka - zaključio je Bjelica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading