PRIMER I VODILJA! Bogdan pričao o Đokoviću, sve je otkrio Amerima!
Tanjug/Ap

- Novi ciljevi su pred nama. Potrebno je da ostavimo prošlost iza sebe. Neophodno je da imamo pobednički mentalitet, da podesimo misli i budemo motivisani. Biti autsajder je dobra stvar, kad te niko ne poštuje, niko ne veruje u tebe dokažeš navijačima i ljudima suprotno - rekao je Bogdanović.

Novinare u SAD je zanimalo kakav je Bogdanov odnos sa Novakom Đokovićem.

- Novak i ja smo prijatelji, možda i više od toga jer je on velika inspiracija i motiv. Njegov mentalni sklop je uvek na najvišem nivou i uvek je imao za cilj da bude najbolji svih vremena. Nije imao za cilj osvajanje samo jednog grend slema. Čak i kad nije imao nijedan trofej cilj mu je bio da bude najbolji. Od njega može mnogo da se nauči. Bez obzira na sport kojim se bavite, njegov mentalitet može da vam bude primer i vodilja. Način na koji se bori sa svim preprekama i stvarima oko sebe je inspirativan - kazao je bek Atlante.

Bogdan je otkrio i na čemu je posebno radio ovog leta.

- Radio sam najviše na svom telu. Cilj mi je da budem zdrav, da mogu što više da pomognem timu. Prva stvar je da moramo da zaboravimo prethodnu godinu. Neophodno je da iskoristimo domaći teren i da brudemo što bolji u regularnom delu sezone. Da napravimo dobru osnovu za kasnije izazove - zaključi je Bogdan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading