OTKRIVENA MISTERIJA! Džordan i Pipen se nisu podnosili zbog Madone!
Tanjug/Ap

Pomoćni trener Bulsa Džoni Bah je ispričao jednu intersantnu priču. On je otkrio šta je pravi uzrok očajnog odnosa Majkla Džordana i Skotija Pipena.

Skotija su obožavale žene, a to je ubijalo Džordana.

- To je 'ubilo' Majka. Trebalo je da vidite kakve su sve devojke čekale Pipena gde god bi se pojavio - rekao je Bah za "Basketball network".

U tekstu se navodi i jedna veoma zanimljiva priča u kojoj su Džordan, Pipen i Madona. Navodno je čuvena pevačica odbila "Leteće visočanstvo".

- Kada god bi Bulsi bili u Los Anđelesu Madona bi pokupila Skotija u limuzini koja je imala đakuzi. Džordanu se to nije dopalo, jer je Madona bila jedna od najpoznatijih žena na svetu. Govorio bi joj da on može da joj pruži mnogo više zadovoljstva od Skotija, na šta je ona odgovorila sa 'nema šanse', piše u tekstu.

Očigledno je da njihov odnos nikada nije bio toliko blizak,.

- Majkl je bio veći od igre. Čak i kada sam ja stigao u Čikago on je već bio NBA ikona. Nikada nismo imali taj neki prisan odnos van terena. Na parketu je bilo odlično, gurali smo jedan drugog, trenirali smo zajedno, izvlačili smo ono najbolje iz sebe. Sa košarkaškog aspekta je sve bilo dobro i znali smo da možemo da dominiramo, prošli smo kroz pravi rat zajedno - ispričao je Pipen nedavno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading