BOGDAN OSTAO BEZ BORBE ZA PRSTEN! "Ranjeni" Milvoki zakazao finale sa Finiksom, uzalud sjajna partija Srbina! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Ko bi na početku sezone mogao da nagovesti ovakav epilog?

Košarkaši Milvoki Baksa plasirali su se u finale plej-ofa NBA lige nakon što su u šestom meču Istočne konferencije savladali Atlantu sa 118:107 i tako sa 4:2 overili prolaz.

"Jeleni" su došli do prvog finala još od 1974. godine. Iako su bili oslabljeni neigranjem Janisa Adetokumba u prethodna dva meča, ništa ih nije omelo da nakon 47 godina zakažu borbu za prsten.

BOGDAN OSTAO BEZ BORBE ZA PRSTEN!

Tanjug/Ap

 

Bilo je jako interesantno na parketu sve do treće deonice kada je Milvoki ubacio čak 44 poena, naspram "samo" 29 domaćih i tada je bilo jasno da smo saznali drugog finalistu.

Sjajna partija našeg Bogdana Bogdanovića sa 20 poena na kraju nije bila dovoljna. U Atlanti je pored Srbina bio zapaažen i Rediš sa 21. Kod pobedničke ekipe Kris Midlton je preuzeo palicu lidera i završio meč sa 32 poena, dok je Holidej dodao 27 (9 asistencija i 9 skokova).

Finale NBA lige ove sezone igraju Milvoki i Finiks. Teško da je to iko mogao da nasluti na početku sezone. Baksi igraju za drugu titulu u istoriji, dok će Sansi imati priliku da po prvi put osvoje prsten.

Prvi meč igra se u noći između utorka i srede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading