PRVI PUT U FINALU POSLE 51 GODINE! Juta prokockala 22 poena prednosti, Man odigrao partiju sezone i zakazao duel sa Finiksom! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Bilo je napeto, ali će "grad anđela" imati predstavnika u finalu konferencije.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa iskoristili su meč loptu i nakon 131:119 protiv Juta Džeza u šestom meču sa ukupno 4:2 prošli u finale Zapadne konferencije, prvi put nakon 51 godine, gde ih čeka ekipa Finiks Sansa.

Ponovo su Klipesi i Džezeri odigrali sjajan i neizvestan meč. Da se utakmica nastavila, verovatno da bi gosti uspeli da preokrenu rezultat jer je tokom svih 48 minuta igrano u serijama. Delovalo je da je Juta rešili sve dileme nakon prvog poluvremena koje je završeno sa 22 poena prednosti za goste.

PRVI PUT U FINALU POSLE 51 GODINE! Juta prokockala 22 poena prednosti, Man odigrao partiju sezone i zakazao duel sa Finiksom! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Međutim, domaćin se aktivirao tokom treće deonice, a početkom poslednje i da konačno povede. Na pet minuta do kraja ponovo su otišli na dvocifrenu razliku i tada je bilo jasno da im se smeši finale.

Najefikasniji u pobedi svog tima bio je Terens Man koji je odigrao partiju sezone sa 39 poena, dok je Pol Džordž ubacio 28. U timu Jutu istakli su se Donovan Mičel sa 39 (9 skokova i 9 asistencija), dok je Džordan Klarkson ubacio 21.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading