NIŠTA OD "METLE" Klipersi uzvratili udarac
Foto: AP/AP/Keith Birmingham

Povratak Klipersa u seriju polufinala Zapadne konferencije. Klub iz Los Anđelesa je kao domaćin pregazio Jutu 132:106, pa je sad 2:1 u pobedama za "džezere".

Dodatnu nadu Klipersima da bi mogli do izjednačenja, a kasnije i preokreta u seriji, daje činjenica da bi Juta mogla da ostane bez najboljeg igrača, Donovana Mičela. On je postigao čak 30 poena, ali je morao da napusti igru sedam minuta pre kraja zbog povrede i već se zna da je neizvestan za meč broj četiri koji se igra u noći između ponedeljka i utorka.

U velikoj pobedi Klipersa briljirao je Kavaj Lenard, sa 34 poena, 12 skokova i pet asistencija. Pol Džordž je meč je završio sa 31 poenom i jasno je da od njih dvojice zavisi sve u igri kluba iz "grada anđela".

Pomeuti Mičel je bio ubedljivo najefikasniji igrač "džezera", ali je u Los Anđelesu podbacio Bojan Bogdanović. Hrvatski reprezentativac je za 36 minuta ubacio samo devet poena, uz katastrofalan šut iz igre (2/10 i 1/5) za tri, kao i samo četiri skoka, od kojih su svi bili u fazi odbrane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading