BOLJI OD "VANZEMALJACA"! Miličić u svom stilu o Jokiću: Ko bi rekao da će buca Džoni...
Alo, Marko Metlaš

- Ko bi tada rekao da će mali Džoni, buca, uraditi sve ovo? Neverovatno", i dalje Miličić oslovljava Jokića kao što ga je zvao kada ga je upoznao kao mlađeg brata Strahinje i Nemanje koji su takođe krenuli košarkaškim stazama. I bili su prvim sezonama uspešni."Da, bili su takođe talentovani, ali Džoni je drugačiji, pokupio je sve najbolje od obojice, radio, napredovao, stigao na vrh... - rekao je Miličić za "Mozzasport".

Nastavio je u istom ritmu.

- Iskreno, nisam mnogo gledao njegove utakmice u Srbiji. Kada me je Strahinja pozvao da popričamo o NBA, da ako mogu da pružim bratu savet, prva moja rekacija je bila: Džoni u NBA? Ali, naravno da sam bio srećan.

Darko ističe da je Jokić uradio baš mnogo.

- Nikola je pravi putokaz klincima da mogu da uspeju protiv, kako su ih i u moje vreme smatrali vanzemaljcima. Kada vide njihove fizikalije, eksplouzivnost... pomisle ne znam šta. A zapravo naš je čovek na jedna sasvim drugačiji način, bez mišića, ali sa inteligencijom, pokazao ne samo kako može da se nosi sa njima, već da bude bolji - najbolji - zaključio je Miličić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading