KRALJ JE PAO! Finiks izbacio šampiona i zakazao duel sa Jokićem u polufinalu! (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Nije bilo spasa za sjajnog Bukera.

Košarkaši Finiksa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA plej-ofa nakon što su rano ovog jutra pobedili Los Anđeles Lejkerse na gostovanju sa 113:110.

Bilo je jasno da aktuelni šampion nije ni blizu one forme iz prošle sezone. Roviti Lebron Džejms i Entoni Dejvis, koji je ponovo morao van terena zbog povrede, bili su preko potrebni Lejkersima, ali...

KRALJ JE PAO! Finiks izbacio šampiona i zakazao duel sa Jokićem u polufinalu! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Finiks je godinama gradio ekipu i čini se da se sav trud konačno isplatio. Napravili su sjajan tim koji je okupio oko glavne zvezde Devina Bukera. Sada će posle duže pauze ponovo biti u trci za prsten.

Utakmica je rešena već u prvom poluvremenu. Dejvis je izašao sa parketa, a Sansi otišli na 29 poena prednosti. Lebron i ekipa pokušavali su da se vrate, ali nije bilo šanse. Na kraju su samo ublažili poraz.

Naredni rival Sansima biće Nikola Jokić i Denver koji je sa 4:2 savladao Portland. Najefikasniji pojedinac na meču bio je Buker sa čak 47 poena i 11 skokova. Najbliži pratilac bio mu je Krauder sa 18. Kod Lejkersa Džejms je utakmicu završio sa 29 poena (9 skokova i 7 asistencija), dok je Šruder imao 20.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading