ATRAKTIVNA SRPKINJA ZARATILA SA NURKIĆEM ZBOG JOKIĆA! Bivša košarkašica Zvezde isprozivala Bosanca, on je blokirao! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnjoj košarkašici Crvene zvezde i ženi koja važi za jednu od najlepših žena iz sveta sporta u Srbiji, pa i šire, Jeleni Todorović, nije promakao duel Denvera i Portlanda u plej-ofu NBA lige.

Njoj se nije dopao odnos koji Jusuf Nurkić ima prema našem košarkašu i budućem MVP-u, pa ga je nakon utakmice "pecnula putem društvenih mreža".

ATRAKTIVNA SRPKINJA ZARATILA SA NURKIĆEM ZBOG JOKIĆA! Bivša košarkašica Zvezde isprozivala Bosanca, on je blokirao! (FOTO)

Tanjug/Ap

 

- Šta više želite? 38 poena, 11 skokova, 9 asistencija, protiv legende kakva je Demijan Lilard, koji je pogodio neverovatnih 12 trojki. Najbolji igrač na svetu - nahvalila je Jelena Jokića, a zatim se osvrnula na Nurkića.

 

- Gde je bio Nurkić? Ne mogu da ga tagujem, jer me je blokirao - napisala je Jelena na engleskom, a zatim nastavila na srpskom.

- E Hadžo moj... Jbg, idi kući - napisala je Jelena, koja je upravo iskoristila uzrečicu koju Nurkić često koristi na društvenim mrežama nakon čega je Nurkić odlučio da je blokira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading