KADA NALJUTIŠ DONČIĆA, ZNAŠ ŠTA TE ČEKA! Slovenac razbio Kliperse uz pomoć Marjanovića! (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Srpski košarkaš imao zapaženu rolu u brejku za 3:2.

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Los Anđeles Kliperse na gostovanju u Kaliforniji sa 105:100 i tako ponovo poveli u seriji sa 3:2. Na ovaj način tim iz Teksasa dobio je prvu meč loptu i to na svom parketu.

Prilično neizvestan meč rešen je pred kraj treće deonice kada su gosti uspeli da pobegnu na 14 poena prednosti, da bi onda na minut do kraja dozvolili Klipersima da priđu na samo poen zaostatka. Ipak, nisu domaći imali dovoljno snage da zadaju konačan udarac.

KADA NALJUTIŠ DONČIĆA, ZNAŠ ŠTA TE ČEKA! Slovenac razbio Kliperse uz pomoć Marjanovića! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Neverovatni Luka Dončić ponovo je bio centralna figura meča sa 42 poena i 14 asistencija uz 8 skokova. U prvoj četvrtini slovenački reprezentativac šutirao je trojke 5/5. Očigledno da ga je nesportsko ponašanje igrača Klipersa motivisalo da odigra još jednu brutalnu partiju. 

Boban Marjanović proveo je 20 minuta na parketu i za to vreme skupio devet poena uz sedam skokova. Kod domaćina najbolji je bio Pol Džordž sa 23 (10 skokova), dok je Redži Džekson imao 20.

Pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu protiv Juta Džeza. Džezeri su bez mnogo muke na svom parketu savladali Memfis Grizlise sa 126:110. Već nakon prve četvrtine bilo je jasno da gosti završavaju sezonu, kada je na semaforu pisalo 47:27.

Ponovo je briljirao Donovan Mičel sa 30 poena, dok je Klarkson skupio 24. Kod poraženih Bruks i Morant imali su identičan uničak od 27 postignutih poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading