NJUJORK UTIHNUO, ATLANTA IDE DALJE! Nestvarni Jang odveo Hokse u četvrtfinale, Bogdanović ništa nije mogao da pogodi! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Novi brejk za prolaz dalje.

Košarkaši Atlanta Hoksa plasirali su se u četvrtfinale NBA plej-ofa nakon što su u petom meču protiv Njujork Niksa slavili sa 103:89.

Ekipa iz Atlante nijednog trenutka nije ostavljala otvoreno pitanje pobednika, pa je od samog starta nametnula jak ritam, na koji domaćin u Medison Skver Gardenu nije imao odgovor.

NJUJORK UTIHNUO, ATLANTA IDE DALJE! Nestvarni Jang odveo Hokse u četvrtfinale, Bogdanović ništa nije mogao da pogodi! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Neverovatni Trej Jang ponovo je briljirao i upisao 36 poena (9 asistencija), dok je naš Bogdan Bogdanović bio prilično loš. Uz učinak 1/7 za tri poena, srpski košarkaš završio je meč sa 9 postinutih poena.

U redovima Niksa standardno najbolji bio je Džulijus Rendl sa 23 poena i 13 skokova, dok je Burks ubacio 12.

Naredni rival Atlanti biće Filadelfija koja je na svom parketu savladala Vašington sa 129:112, pa je identičnim ukupnim skorom (4:1) zakazala megdan Hoksima.

Iako su igrali bez najboljeg igrača Džoela Embida, Fila je uspela da predvođena Setom Karijem (30 poena) i Tobajas Herisom (28 poena) upiše poslednju recku protiv Vizardsa.

Uzalud je najbolji na meču bio Bredli Bil sa 32 poena, dok je Vestrbruk završio ovu sezonu sa dabl-dabl učinkom od 24 poena, 10 asistencija i 8 skokova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading