SRBIN DOBIJA JOŠ JEDNU ZVERKU! Zavirite u novu Jokićevu skupocenu igračku! (FOTO)
Tanjug/Ap/Youtube/Printscreen

Titula, ali i skupocena zverka stižu na Srbinovu adresu.

Gotovo je izvesno da će novi MVP NBA lige biti srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je u petak uvršten među tri kandidata. Pored njega šansu imaju Džoel Embid i Stef Kari, ali je jasno da će nagrada otići u ruke Srbinu koji je imao sezonu za pamćenje.

Igračka od 50.000 dolara

Međutim, ono što mnogi nisu znali jeste da pored titule, Jokić dobija i skupoceni automobil. Kako je "Kia" sponzor MVP nagrade, tako košarkaš koji dobije laskavo priznanje, dobija i ključeve njihovog modela "Telurajd". Skupoceni SUV model košta blizu 50.000 dolara što znači da će Srbin sasvim solidno proći.

Kod kuće parkirana zver

Radi se o modelu od 3.800 kubika koji ima približno 300 konjskih snaga. Mada, pitanje je koliko zaista Jokiću treba novi automobil s obzirom da se pre nekoliko meseci počastio novim Brabusom vrednim 250.000 evra.

Ako ćemo precizno, tačan naziv ovog lepotana na četiri točka je Brabus 800 G63 AMG. Ako se pitate zašto B na haubi? Automobil jeste Mercedesov, ali je Brabus tjunerska kuća koja već 20 godina prerađuje automobile nemačkog proizvođača i stavlja unikatan znak i natpis imena svoje kompanije.

Svakako, nije ni Kia za bacanje...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading