FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov, Dušan Jovančić, Veljko Simić i Zoran Popović privukli su veliki broj ljudi, i nekoliko stotina zvezdaša okupilo se u centru Beograda kako bi pozdravilo igrače voljenog kluba.

Čim su se pojavili, odmah je sva pažnja bila usmerena na njih, i onih koji su planski došli, kao i slučajnih prolaznika, pa čak i turista iz inostranstva.

Crveno-beli asovi družili su se sa navijačima između nekadašnjeg "Ruskog cara" i "Beogradskog izloga", podelili su veliki broj autograma na specijalno personalizovanim karticama igrača, a neizbežno je bilo i slikanje za uspomenu.

Pročitajte još:

I to nije bilo sve, već su zvezdaše čekala i posebna iznenađenja. Svi su dobili po parče specijalne torte povodom 74. rođendana crveno-bele porodice, dok su igrači Zvezde damama delili ruže i tako im čestitali 8. mart.

Tako su naši asovi ulepšali dan brojnim navijačima u Knez Mihailovu ulicu i napravili najlepšu moguću uvertiru za duel sa Zemunom.

- Naše je zadovoljstvo što smo bili danas na druženju u centru prestonice i što smo bili u prilici da damama ulepšamo njihov dan. I torta za rođendan je baš fenomenalno izgledala. Baš nam je drago što ima mnogo pripadnica lepšeg pola među našim navijačima. Voleli bismo da ih u što većem broju vidimo i u subotu protiv Zemuna na Marakani - rekao je Zvezdin kvartet.

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe.

Zato svi dođite na Marakanu, na proslavu 74. rođendana i uz to imate priliku da podržite šampiona Srbije do obaranja rekorda nepobedivosti, jer trenutno u seriji od 51 utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu.