Delije i Bed Blu Bojsi
youtube/index
Goran Hajduković Čupko

youtube/Veri89um

Goran Hajduković Čupko, Foto: youtube/Veri89um

* Oni su uhapšeni na naplatnoj rampi u Karlovcima u Hrvatskoj

* Karlovačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv njih dvojice.

* Spržio jagodice da ne bi mogli da ga identifikuju

Dragan Pavlović (43) jedan od vođa navijača Crvene zvezde, uhapšen je u zajedno sa bivšim vođom navijačke grupe "Bed Blu Bojsa" iz Hrvatske, Gorana Hajdukovića Čupka (44), dok su kombijem prevozili 169,22 kilograma marihuane.

Pavlović i Hajduković bili su maskirani u građevinske radnike, pretvarajući se da u kombiju prevoze građevinski materijal.

Njih dvojica su delovili policiji sumnjivo i nakon pretresa kombija nađeno je u poliesterskim vrećama i paketima građevinskog stiropora čak 169,22 kilograma sakrivene marihuane i 0,05 grama kokaina. Pronađena su i dva pištolja i 53 komada municije koja pripadaju Čupku, te se samo njemu na teret stavlja nedozvoljeno nošenje oružja.

Goran Hajduković Čupko je nekadašnji vođa navijačke grupe Bed Blu Bojs, a u Hrvatskoj je veoma poznat po njegovih krivičnih dela, a i šire.

Posebno je izašao u javnost prolikom njegovog hapšenja iz 2008.godine na granici Austrije i Nemačke, kada je pokušao da pređe granicu skrivajući se od policija raznih država. Uhvaćen je sa dokumentima na ime Matko Štambuk. Carinici su razotkrili njegov plan kada su primetili da je reč o falsifikovanim dokumentima!

Dani su prolazili u zatvoru, a Čupko nije hteo da otkrije svoj identitet, celu situaciju je otežalo to što je spržio svoje jagodice na prstima, tako da nije mogao da bude identifikovan na osnovu otiska prsta.

PROČITAJTE JOŠ: