Tuča Rusija
Printscreen
Tuča Rusija

Printscreen

Tuča navijača Rubina i Krila Sovjetov, Foto: Printscreen

Lokalni rivali za ruske uslove, iskazali su netrpeljivost na tribinama, a sukob je kulminirao tučom u promenoaru stadiona.

Epilog sukoba u kom su učestvovale pristalice dva kluba je nekoliko povređenih navijača, a neposredno posle utakmice preminuo je radnik obezbeđenja, kojem je pozlilo posle incidenata.

Bonus video:

Navijači Krila Sovjetov su pokušali da se probiju do gostujućih pristalica kako bi im oduzeli klupska obeležja u čemu su ih jedno vreme uspešno sprečavali policija i obezbeđenje. Ipak, rešeni u nameri da se obračunaju sa rivalima, navijači iz Samare su probili kordon posle čega je usledio obračun na tribinama u Kazanju.

Situacija se vrlo brzo smirila, nekoliko navijača je lakše povređeno, a neposredno posle meča objavljeno je da je jednom od radnika obezbeđenja pozlilo i da je potom preminuo.

Iako je istraga u toku, prema prvim policijskim izveštajima sukob navijača ipak nema veze sa tragedijom koja se dogodila neposredno potom.

Učesnik kviza dao neverovatan odgovor, Memedović grimasom dočarao reakciju većine navijača (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:38 - 05.11.2019. 09:49 Zanimljiva i nesvakidašnja scena obeležila je sinoćnu epizodu kviza Potera. Potera, Foto: Printscreen Jedan od takmičara je dobio pitanje na kojoj adresi se nalazi stadion FK Partizan. Bez dvoumljenja i vrlo lako je dao tačan odgovor, posle kog je sledilo potpitanje voditelja Jovana Memedovića za koga učesnik navija.

Navijači Krila Sovjetov su u bratskim odnosima sa pristalicama Zemuna, Taurunum bojsima, a ruski klub sa klupe predvodi Miodrag Božović, bivši trener Crvene zvezde.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana