tuča navijača
youtube/AGENCIA EFE
tuča navijača

youtube/AGENCIA EFE

tuča navijača, Foto: youtube/AGENCIA EFE

Navijači klubova Olimpija i Motagva sukobili su se sinoć ispred stadiona u Tegusigalpi. Prema prvim procenama, najmanje tri osobe su poginule, a sedam je povređeno u sukobu navijača uoči fudbalske utakmice državnog prvenstva u Hondurasu.

Došao kao najveći talenat u Junajted, doživeo tešku povredu i upao u depresiju, a onda je oduzeo sebi život! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 11:40 - 18.08.2019. 11:46 Vest koja je potresla celo "ostrvo"! Old Traford - Teatar snova, Foto: twitter/TheManUtdWay * Brat ga je pronašao obešenog u garaži * Doživeo je tešku povredu * Rekli su mu da neće moći biti profesionalni fudbaler Za neke ljude fudbal nije najvažnija sporedna stvar, već najvažnija stvar.

Portparol bolnice "Eskuela", Hulijet Čavarija, rekao je agenciji AFP da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljeno sedam ljudi, od kojih je troje podleglo povredama, a četvoro je na lečenju i u teškom su stanju.

Neredi su izbili kada je napadnut autobus u kome su bili igrači "Motagve".

Zvezda nije postigla dogovor sa Garsijom zbog Olimpijakosa! Grci se umešali u pregovore i žele ga preoteti, Mateo može da bira između dve stvari!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:31 Vreme ili novac! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb Delovalo je da je dogovor između Argentinca i Crvene zvezde veoma blizu kraja, ali je došlo do komplikacija. Poznato je da ofanzivca Las Palmasa želi da u svoje redove dovede i Olimpijakos, koji je upoznat sa veštinama ovog igrača pošto je igrao na pozajmici u Arisu.

Fudbaleri Emilio Izagire, Džonatan Rugijer i Roberto Moreira kratko su zadržani u bolnici.

"Na nas su bacane flaše i kamenje, a fudbaleri su pokušali da se sakriju na podu autobusa" - rekao je trener Motagve Dijego Vaskez.

Nacionalna fudbalska liga suspendovala je meč nakon ovog incidenta.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu