Navijači
EPA Georgia Panagopoulou
Foto: EPA Georgia Panagopoulou

Utakmica mladih timova Olimpijakosa i Bajerna prekinuta je u završnici meča pri rezultatu 4:0 za goste, a povod za raniji završetak meča bio je incident u režiji navijača crveno-belih.

Pročitajte još:

Pristalice Olimpijakosa uletele su u teren naoružane šipkama i kajiševima i sa kapuljačama na glavama u nameri da se obračunaju sa predstavnicima gostiju.

Epilog krvavih scena su najmanje četiri povređena predstavnika gostiju kojima je odmah ukazana pomoć.

Zbunjeni i preplašeni talenti oba tima, među kojima su mnogi još uvek maloletni, skamenjeno su posmatrali jurnjavu navijača po terenu, a sudija je odlučio da utakmica posle ovog skandala ne bude nastavljena.

Dao im dva crvena kartona, a onda su usledile jezive scene kakve se ne pamte

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:06 Na utakmici niželigaških klubova u Nemačkoj dogodio se sukob u kojem su fudbaleri albanskog porekla naneli povrede srpskom sudiji. Ilustracija, Foto: AP Dmitri Lovetsky Fudbaleri KF Isa Boletinija, kluba iz nemačkog mesta Sindelfingen za koji igraju uglavnom fudbaleri albanskog porekla, napali su i povredili srpskog sudiju Darka Milakovića.

U 87. minutu, nakon što se situacija smiraila igrači su nastavili da se zagrevaju zajedno igrajući "ševu", ali je sudijska trojka ubrzo donela odluku da susret ne bude nastavljen pa su učesnici otišli put svlačionice.

Bonus video: Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom