GORE DRUŠTVENE MREŽE "Čujem rasprodata si...", vatreni navijač Zvezde napisao legendarno pismo uz neverovatan izliv emocija!

Tri spektakla se očekuju na Marakani!

Delije
Delije, Foto: Alo!

U Beograd stižu Napoli, PSŽ i Liverpul, ali dosta vatrenih navijača crveno-belih će ostati bez svog mesta na tribini jer karata nema.

Najveći uspeh Crvene zvezde u poslednjih 26 godina prouzrokovao je neverovatno interesovanje navijača.

BAJERN JE IPAK BAJERN Boateng: Čast je kad te pozove Murinjo, žao mi je što sam ga RAZOČARAO

Tako su paketi ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona rasprodati za manje od tri sata.

Među hiljadama onih koji nisu uspeli da kupe karte našao se i jedan od onih koji su redovni na stadionu i u "malim" i "nebitnim" utakmicama.

Njegovo pismo je pravi hit:

"Čujem... rasprodata si, kažu za mene nema karata. Nisam ljut, osećam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule. Umeli smo da se gušimo u neuspesima, stidiljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja sa olovkom što je škrabala hartiju.

Sada smo omogućili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveća pobeda, veća i od one koju priželjkujemo u sledeći utorak... Od dana kada smo koračali ka početku, novom početku, sada si ti na vrhu, a ovo ti piše čovek koji je neizmerno srećan zbog toga.

Ja ću na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav čine sitnice. Ponovo si div, ustvari ti to nikad nisi prestala da budeš, samo si na trenutak zatajila, kao što na trenutak umeš da bljesneš, zasijaš. Od tebe nikad nisam mogao da odustanem tebe sam zavoleo kad je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vraćao. Tako će biti i sada. Možda neću biti na stadionu, ali ću biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kad nekolicina ode.

OGLASIO SE Španski sudija PRVI PUT progovorio posle incidenta sa Serenom, evo kako je doživeo njena vređanja! (VIDEO)

Dobro znaj da uvek tu sam ja!"

Posle ovog pisma pojedine "delije" su saglasne da je ovaj momak zaslužio i da će pokušati da mu omoguće paket ulaznica za Crvenu zvezdu.. 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE! 

Najnovije - Alo.rs