Kopenhagen - Crvena zvezda  pre početka utakmice
Alo!/V.Zogović
Kopenhagen - Crvena zvezda  pre početka utakmice

Alo!/V.Zogović

Kopenhagen - Crvena zvezda pre početka utakmice, Foto: Alo!/V.Zogović

* U Kopenhagenu se igra revanš utakmica trećeg kola

* U prvom meču je bilo 1:1

* Pavkov i Ben će propustiti ovu utakmicu

Fudbaleri Crvene zvezde večaras igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a najvatrenije pristalice beogradskog kluba su stigli u Kopenhagen i priredili pravu fudbalsku atmosferu svojim domaćinima.

Prebili ga huligani Olimpijakosa jer se sukobio sa ozloglašenim Marinakisom, promenio veru pa ucenjivao kolegu zbog seks snimka! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: 100posto/alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 13.08.2019. 17:28 Obišao je Evropu uzduž i popreko! Đibril Sise, Foto: twitter/LFC * Za Liverpul je igrao u periodu od 2004.-2007. godine * Zaigrao je u Okseru sa 15 godina i tamo je proveo osam godina * Za Francusku je odigrao 41.

Pesma "Delija" odjekuje danskom prestonicom, a oko navijača su raspoređene policijske snage koje garantuju bezbednost, javlja naš reporter iz Kopenhagena. Zvezdaši u kafićima na trgu u Kopenhagenu su poveli navijanje.

Pogledajte galeriju slika ispod.

Navijači srpskog predstavnika će u korteu da se zapute ka stadionu "Telia parken", gde crveno-beli od 20 časova igraju revanš trećeg kola. A naš reporter sa lica mesta vam prenosi doživljaj.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu