Maks Mozli
youtube/Channel 4 News
Maks Mozli

youtube/Channel 4 News

Maks Mozli, Foto: youtube/Channel 4 News

Maks Mozli je nekada bio prvi čovek Formule 1, a pre 11 godina našao se u centru skandala koji je zaprepastio sve ljubitelje ovih trka!

Maks Mozli je glumio nacistu u privatnoj sado-mazo predstavi u kojoj su učestvovale čak pet prostitutki! Na snimku koji je tada procurio u javnost, bivši prvi čovek formule jedan na nemačkom jeziku je izdavao naređenja devojkama koje su bile obučene u naci uniformama, da ga bičuju do "krvi".

Interesantno je da je Maks Mozli sin čuvenog nacističkog lidera u Britaniji i prijatelj Adolfa Hitlera - Osvalda Mozlija.

Potom su obrnuli uloge pa je Mozli bičevao devojke, brojeći udarce na nemačkom jeziku. Jauci devojaka u naci uniformama su izazvali veliko uzbuđenje kod Mozlija koji je tada imao 67. godina, a on je to zadovoljstvo platio 2500 funti.

Ove njegove žurke su trajale i po pet sati, da bi na kraju, najmoćniji čovek u svetu Formule 1, pio sa svojim prostitutkama čaj!

Njegova supruga Džin, sa kojom ima dva deteta, je bila šokirana njegovim snimcima, a isto se može reći i za poslodavce, pa ne čudi odluka da je Mozli morao da podnese ostavku samo godinu dana kasnije.

Njegov veliki prijatelj Barni Eklston nije mogao da poveruje u "priče" sve dok nije video dokaze.

"Poznajem ga jako dugo i da nisam video ne bih poverovao u to. To što ljudi rade privatno je njihova stvar, to neće uticati na sport", rekao je Eklston.

Nekoliko dana nakon što je podneo ostavku, doživeo je novi i još jači udarac... Njegov sin Aleksandar (39) je pronađen mrtav a ispostavilo se da se predozirao.